Huncalife Hakkında
top of page

Huncalife Hakkında


Huncalife ‘ ın kurucu şirketi Hunca , 1957 yılında kurulmuş, Türk kozmetik sektörünün en köklü firmalarından birisi olarak yaratıcı kimliğiyle tercih edilerek her zaman ön planda yer almıştır.

Türkiyenin lider kozmetik üreticisi olan Hunca’ nın yenilikçi ruhu ve profesyonel çalışma anlayışı ile gün geçtikçe biraz daha fazla ivme kazandığını ve hedeflerine sağlam bir şekilde ulaştığını görmekteyiz.

Üretime ilk kez Hunca Balsam ile başlayan Hunca kozmetik, kısa bir zaman içinde marka olmayı başarmış ve 1978 yılında Türkiye’nin ilk yerli erkek parfüm ve after shave serisi olan Madigan ile yenilikçi bir hizmet anlayışında yer edinerek önemli bir ilerleme kaydetmiştir. 1980’ de profesyonel yönetim yapısını tercih ederek, parfüm ve deodorant alanında lider durma ulaşmış ve 1997’ de Çerkezköy / Tekirdağ’da, Ortadoğu ve Balkanlar’ın en büyük kişisel bakım ürünleri fabrikasını kurmuştur. Temelde tüketici memnuniyetini ölçü alan ticari anlayışla 1998’de ISO 9001 belgesini alan Hunca, aynı sene Carmina markası ile renkli kozmetik alanında da çalışmalarına başlamıştır.

2011 yılına kadar ise, yukarıda yer alan resimde de gördüğünüz She, Caldion, Jegler, Black Magic, Viva caprio, Equal gibi efsane parfüm ve deodorant markaları yaratıp, Türkiye’ de parfüm sektöründe pazar lideri olmayı başarmıştır. Hunca aynı zamanda 100 ü aşkın ülkeye bu efsane markalarını ihraç etmiş ve dünyada da büyük bir beğeni toplamıştır. Bir Türk firması olarak Kozmetikte Türkiye’ nin öncü firması olan Hunca, Türkiye’ den dünya markaları çıkarmayı başarmıştır.

2011 Ekim ayında ise, birkaç yıl öncesinden hazırlık yaptığı Doğrudan satış ( network marketing) sektörüne Huncalife markası ile atılım yaptı.



Klasik sistemde parfümde pazar lideri olmayı başaran Türkiye’ nin lider kozmetik üreticisi Hunca, şimdi Huncalife markasıyla Türkiye doğrudan satış sektöründe pazar lideri olma hedefine adım adım ilerliyor.

Saç bakım, cilt bakımı, kişisel bakım, parfüm, deodorant, renkli kozmetik, temizlik ürünleri alanlarında yüzlerce ürün geliştiren Huncalife, insan sağlığına önem veren üretim anlayışı ile pek çok marka yaratmıştır. Naturilies, Bioten, Nature, Enjoyable&Fresh, Hareem, Soft Time, Hair Spescialist, Home Professional Huncalife’ ın onlaca markası arasından öne çıkan bazı markalarıdır.

İşimize henüz yeni başlayan ve Huncalife’ ı araştıran bazı arkadaşlarımız Huncalife’ ı pek etrafımda duyan yok, tanıtmak zor gibi geliyor diye düşünebiliyor. Bu bizim için aslında çok büyük bir avantajdır. Çevrenizdeki kişilerden önce Huncalife’’ a üye olup çalışmaya başlamanız demek çevrenizdeki kişileri Huncalife ’ ta ekibinize katabilmeniz ve HuncaLife’ ta yükselebilmeniz demektir.

Bundan 10-15 yıl sonra muhtemelen Huncalife’ ı duymayan bilmeyen kalmayacak. Sizler şimdiden Huncalife’ a başlayıp harekete geçerseniz Huncalife’ ın hızlı büyüme evresinde hızlı büyüme olasılığınız yüksek olacaktır. Biz bunları yaşadıklarımızla tecrübe ettik ve etmeye devam ediyoruz. Ayrıca Huncalife, her ne kadar yeni bir firma olsa da, arkasında yer alan 60 yıllık Hunca markasıyla bu hızlı büyüme evresini daha hızlı ve daha kolay bir şekilde geçirmektedir.

Neden Huncalife ‘ı iş fırsatı olarak seçmeliyiz?



  • %100 Yerli sermaye ile kurulan

  • Parfüm kategorisinde pazar lideri olan

  • Türkiye’nin en yüksek primini veren

  • Katalog satışı üzerinden %40 kazanç sağlayan

  • İnsan ve çevre sağlığına dost ürünler üreten

  • Yurtiçi ve Yurtdışın da geçerliliği olan güvenilir sertifikalara sahip

  • Hiçbir yatırım yapmadan kendi işinizi kurabilme imkânı ve yüksek gelir elde etme hakkı veren

  • Miras bırakma

  • Doğrudan satış derneğine üye olan tek Türk firmasıdır.

Yani hem network marketing sektöründe yeni bir firmada çalışmanın avantajını yaşarken, arkamızda olan 60 yıllık Hunca, bizler için itici bir güç olmaktadır.


Hemen Ücretsiz Üye olup kazanmaya başlayabilirsiniz:




13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page