Neden Modellife?
top of page

Neden Modellife?

Modellife, network marketing sektöründe güçlü ürün kategorisiyle öne çıkan bir katalogtan satış firmasıdır. Bir çok network marketing firması varken ekibimiz GriffonTeam neden mi modellife firmasını tercih ediyor? Maddeler halinde neden modellife sorusuna cevap bulalım...

Her zaman daha fazlası modellife'ta!

1- Ürün çeşitliliği: Modellife, ev giyim, iç giyim, pratik mutfak gereçleri, ev yaşam ürünleri, kozmetik, kişisel bakım, parfüm, saat, takı, elektronik, gıda takviyeleri gibi bir çok kategoriyi aynı anda sunan tek firma özelliği taşımaktadır. Kısacası günlük hayatta kullanabileceğiniz bir çok ürün sunduğu için ekipler için avantajlı, satışçılar için daha rahat ve yüksek satış imkanı sunan ürün gamına sahiptir.

2- %100 Yerli Sermaye: Modellife 2010 yılında %100 yerli sermaye ile kurulan bir network marketing firmasıdır. Bu yüzden modellifetaki alışverişleriniz ülke ekonomisine, ülkemiz sermayesine kazandırmaktadır. 13 yılda 500.000'i aşkın üyesiyle sektöründe kendini kanıtlamış bir network marketing firmasıdır.

3- Güçlü Kariyer Sistemi: Modellife network marketing sistemi herkesin anlayacağı şekilde dizayn edilmiş olup karışık hesaplamalar yapılmadan şeffaf bir şekilde kazanç sağlama imkanı sunmaktadır. Ekip prim kazancı 10 kademe derinliğe kadar kazandırmakla birlikte kariyerinize göre her ay sabit prim imkanı da sunmaktadır.

4- Online Satış Sistemi: Modellife çağa ayak uydurarak ürünlerin satışı noktasında online satış sistemini kullanmaktadır. Böylece evinizden çıkmadan instagram, facebook, whatsapp gibi platformlarda ürün satışı gerçekleştirebilir, ürünleri farklı ildeki bir çok müşterinize katalog fiyatından gönderebilirsiniz. Modellife temsilci fiyatı ile katalog fiyatı arasındaki kar marjını size prim olarak yansıtan özel bir sistem olan online satış sistemiyle kazançlarınızı katlama imkanı tanır.

5- KDV Kesintisiz Prim Kazancı: Bir çok network marketing firması 1TL=1Puan gibi yayınlar yapmasına rağmen ama sonunda şu kesiliyor bu kesiliyor derken çok yüksek kesintiler yapmaktadır. Modellifeta kazanç planı gerçekten şeffaftır, hangi siparişten ne kadar kazanacağınızı anında hesaplayabilirsiniz. Prim kazançlarında KDV kesintisi olmayıp KDV dahil tutarlar üzerinden hesaplama yapma olanağı tanır. Yalnızca banka hesabınıza yatan prim tutarınız yasaların gerektirdiği şekilde stopaj vergisine tabii olur. Bu da zaten devlete sizin adınıza ödenen ve güvenliğinizi sağlayan bir vergidir. Bunun dışında sonradan karşılaşacağınız sürpriz kesintiler KDV kesintisi gibi kazançlarınızı ciddi oranda düşürecek kuralları bulunmamaktadır.

6- İade Garantisi: Modellifetan aldığınız ürünleri yasaların gerektirdiği süre içinde cayma hakkını kullanarak faturası ile birlikte iade edebilirsiniz. Bu da sıfır risk ile çalışmak anlamına gelmektedir.

7- Sürekli Kampanya: Modellife, işimizi daha eğlenceli hale getiren ve kazançlarımızı katlamamızı sağlayan kampanyalar da yapmaktadır. Hediye ürünler, indirimli fırsat ürünleri, sepet altı kampanyaları gibi bir çok kampanya türü ile teşvik sistemlerini artırmaya devam etmektedir.


Bunlar ve bunlar gibi daha bir çok madde GriffonTeam'in de modellife'ı tercih etmesine vesile olmuştur. GriffonTeam olarak ise herkesin bildiği gibi ekstra teşvik kampanyalarımız, ekip içi yarışmalarımız, eğitim programlarımızla herkese kazandırmayı öncelikli amaç edindik. Siz de hemen griffon team ailemize katılın, sıfırdan liderliğe eğitim ve teşvik programlarımızdan ücretsiz faydalanın.


Kısacası hem eğlenin, hem kazanın!




13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page