Modellife ile Ekonomik Özgürlük
top of page

Modellife ile Ekonomik Özgürlük

Modellife ile ekonomik özgürlük elde edebilirsiniz. Bir çok Modellife temsilcisi gibi siz de ekonomik yönden özgür olmak ve çalıştığınız kadar kazanmak, çalışmalarınız ölçüsünde kariyer yapmak için, kısacası patronsuz iş yapma özgürlüğüne kavuşmak için bu makalenin devamını okuyun.


Modellife işine başladığınızda bir çok farklı şekilde kazanç elde etmeniz mümkün. Örneğin kişisel satışlarınızdan elde ettiğiniz sıcak satış kârı. Katalog ile modellife ürünlerinin satışını yaptığınızda anında ortalama %30 kâr etmiş olacasınız. Elbette indirimli ürünlerde bu kâr marjı çok daha fazla olmaktadır.


Modellife‘ta kendi ekibinizi kurarak kariyer yapma şansınız bulunmaktadır. Modellife işine başlayıp sizin gibi para kazanmak isteyen arkadaşlarınızı kendi referansınızla sisteme kaydedersiniz. Hatta referans linkiniz yardımıyla facebook gruplarında ve sayfalarda paylaşım yaptığınızda bu linke tıklayarak üye olanlar direkt ekibinize katılmış olacak ve bu kişiler satış yaptıkça siz prim kazanacaksınız. Elbette üyeleriniz de üye yapacak ve sizin kazançlarınız katlanarak artacak.


Modellife kariyer basamakları oldukça kazançlı. Sözü uzatmadan modellife kariyer basamaklarını tanıtalım. Aşağıdan modellife kariyer basamaklarını inceleyebilirsiniz.


Modellife Kariyer Basamakları
Modellife Kariyer Basamakları


79 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page